X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Sport" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Eindelijk een sport gevonden die bij me past: hardlopen!

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Leo77 Leo77 Auteur op infoyo sinds
02 December 2009


Bekijk het profiel van Leo77
Datum: 14-12-2009
Auteur: Leo77
Het lijkt steeds populairder te worden: hardlopen. Overal zie je ze: bewonderingswaardige medemensen die zich ploeterend door de kilometers zwoegen. Althans, zo zag ik het altijd. Laten we het erop houden dat ik niet de meest sportieve persoon op deze aardbol ben, maar ik vond het toch echt tijd worden om iets aan mijn conditie te gaan doen. En waarom mezelf dan niet bij al die sportievelingen te voegen?

Schema's

Aangezien het me redelijk onmogelijk (en ook ongezond) leek om meteen een half uur te gaan hardlopen, ben ik op internet gaan zoeken naar hardloopschema's. En die zijn er volop! Ze zijn ook prima bruikbaar en nadat ik een beginnersschema had opgezocht en uitgeprint ben ik er ook daadwerkelijk mee aan de slag gegaan (nu ik dit zo typ vind ik het nog steeds verbazingwekkend! Nogmaals: ik ben niet erg sportief).

En wat een verademing is het! Om me daadwerkelijk bij 'de sportievelingen' te voegen, om erachter te komen dat ik het ook kan! Gelukkig begint het schema heel rustig met 2 minuten hardlopen en 2 minuten wandelen, maar wat voel je je goed als je weer thuis bent! Natuurlijk loop ik te hijgen als een oud paard, maar ik ga ervan uit dat dat over een poosje beter gaat worden.

Volhouden...

Ik ben nog niet zo heel lang bezig en er zijn vast veel mensen die veel dieper in kunnen gaan op alle insites van het hardlopen, maar ik ga ervan uit dat ik deze gaandeweg ook zal leren. Voor nu ben ik eigenlijk trots op mezelf dat ik het volhoud en om de dag de deur uit ga op mijn sportschoenen.

Dus ben je net als ik, bang dat je het niet zult vol kunnen houden, trek dan de stoute schoenen aan en probeer het gewoon. Als ik het kan, kan iedereen het! Ik raad je wel aan je van te voren goed te laten informeren (bijvoorbeeld via internet of vrienden die ook hardlopen), en zorg ervoor dat je gezondheid het toe laat. En zorg voor goede schoenen.

Dit artikel is meer bedoeld om mijn goede gevoel te uiten dan advies te geven.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl