X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Schrijf een artikel!Sport / Voetbal RSS


WK voetbal voor geadopteerde kinderen
Geplaatst op 19-04-2010 door Sjax in de categorie Sport / Voetbal
Omdat er dit jaar een wereldkampioenschap voetbal komt, heeft een fanatieke voetballiefhebber, jeugdtrainer†en vader van twee geadopteerde kinderen het initiatief genomen om een WK-voetbal voor deze kinderen te organiseren.
Duitsland WK 2010
Geplaatst op 19-04-2010 door Paragon in de categorie Sport / Voetbal
3 maal WK winnaars Duitsland zijn er meestal of daaromtrent wanneer de onderscheidingen worden uitgedeeld, en de huidige nationale ploeg zal in hun hoofd hoge verwachtingen koesteren voor Zuid-Afrika.Na triomfen in Zwitserland in 1954, op eigen bodem...
De stad Maastricht en haar voetbalclub
Geplaatst op 22-03-2010 door Lesleyhardy in de categorie Sport / Voetbal
Zomaar een verhaaltje over de club waar ik vroeger trots op was, maar waar ik op dit moment even helemaal klaar mee ben. Ik denk dat het velen bekend voorkomt
Ruud van Nistelrooy
Geplaatst op 03-03-2010 door Pieter19 in de categorie Sport / Voetbal
Ruud van Nistelrooy is een Nederlandse voetballer, die tot nu toe gespeeld heeft voor de clubs FC Den Bosch, sc Heerenveen, PSV, Manchester United en Real Madrid. Op dit moment speelt hij in Duitsland, voor Hamburger SV.
Eredivisie: Transfers seizoen 2009/10
Geplaatst op 03-03-2010 door Pieter19 in de categorie Sport / Voetbal
Welke club kocht welke spelers? Hieronder een compleet overzicht van alle transfers in de Eredivisie het seizoen 2009/2010.
Van succesvol trainer bij Anderlecht en Club Brugge naar analist bij Belgacom TV.
Geplaatst op 01-03-2010 door Kurtdenil in de categorie Sport / Voetbal
Hugo Broos was succesvolals speler bij RSC Anderlecht , Club Brugge en de Rode Duivels en als trainero.a. bij Moeskroen en Anderlecht . Nu is de Humbekenaar, die al even terug isuit Turkije, aan de slag als co-commentator bij Belgacom TV.
De voetbaltransfermarkt is gesloten
Geplaatst op 05-02-2010 door Sjax in de categorie Sport / Voetbal
De transfermarkt voor het voetbal is gesloten.Ook het voetbal is getroffen door de kredietcrisis.Waar gaat dit eindigen?
Als ik trainer was bij Club Brugge
Geplaatst op 25-01-2010 door Danneels in de categorie Sport / Voetbal
Wat als je de kans kreeg bij blauw zwart om trainer te mogen worden? Hoe zou je het elftal de wei insturen? Idem als onze Adrie, of denk je er toch iets anders over? Een impressie van hoe de Club van Vlaanderen zou kunnen aantreden.
Liverpool heeft chamakh te pakken!
Geplaatst op 18-01-2010 door assine007 in de categorie Sport / Voetbal
De Britse krant The Mirror meldt dat Liverpool een akkoord heeft omtrent een transfer van de Franse spits Marouane Chamakh. Liverpool zou 30 miljoen euro veil hebben voor de aanvaller van Bordeaux.
Voetbal in Afrika
Geplaatst op 14-01-2010 door VdBrouwert in de categorie Sport / Voetbal
Wat een paniek! Het Togolees voetbal elftal werd afgelopen weekend beschoten als honden in aanloop naar de titelstrijd voetbal in Afrika. Hoewel de organisatie van een Afrika Cup in het niet valt in vergelijking met een Wereldkampioenschap Voetbal, zal...Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk

Schrijf artikelen
Over je interesses, je werk, je hobby of expertisegebieden.

Word auteur op infoyo!      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl