X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Sport" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


voetballen..is genieten,,

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van carline carline Auteur op infoyo sinds
23 Februari 2011


Bekijk het profiel van carline
Datum: 12-02-2011
Auteur: Carline
Voor veel mensen is sporten de normaalste zaak van de wereld...in ons wereldje niet!En daarom wil ik daar in mijn artikel over vertellen,dat het voor met name kinderen niet altijd even makkelijk is

Voetbal speelt al jaren een grote rol in ons leven.Mijn man heeft jarenlang zelf gespeeld op het veld en in de zaal.Nadat hij de 40 was gepasseerd besloot hij om te stoppen en werd jeugdleider wat hij heel graag deed.We hebben helaas zelf geen kinderen maar zijn sinds 2003 een pleeggezin.Dus we hadden geen vewachtingen dat er een pleegkindje wilde gaan voetballen.We hebben immers die genen niet door kunnen geven!Maar de middelste was wel altijd bezig met de bal en kon volgens ons heel goed voetballen(ook door zijn moeder vernoemd naar een beroemde voetballer) Maar hij moest het zelf willen.2 van zijn neven speelde bij een club en dat wilde hij ook wel.Op zijn 4 de begon hij met kaboutervoetbal en dit jaar word hij 6 en mag hij naar een eftal.De oudste is een meisje en verstandelijk gehandicapt.
Ze wilde ook graag gaan voetballen maar helaas waren daar de mogelijkheden niet voor en gingen op zoek naar wat anders voor haar.Haar tweede passie was paarden en nu gaat ze elke zaterdag ochtend naar een zorgboerderij en krijgt dan een uur paardrij les.Mijn man had al wel eens navraag gedaan bij zijn club maar er was niks op dat moment.
En we werden een paar maanden geleden gebeld,zijn club ging een G-elftal op zetten of we nog interesse hadden!
Onze pleegdochter wilde wel..ze mocht op woensdagmiddag mee trainen... De training ging goed en zaterdagmiddag de stad in voor voetbalschoenen en een trainingspak!
Ondertussen heeft ze al een oefenwedstrijd gespeeld helaas verloren maar we hebben een heel weekend moeten aanhoren dat ze bijna had gescoord. (was wel even vergeten dat het koud kan zijn aan de kant van een voetbalveld)
Dat er een G-elftal in ons dorp is,is groot nieuws,de plaatselijke pers heeft er al wat aandacht aan besteed.
En onze dochter kijkt er niet meer van op als ze in de krant staan!En dat is ook goed dat er aandacht voor is vandaar dit artikel.Want niks is mooier als kinderen genieten van hun sport.In het elftal zitten kinderen met een lichamelijke beperking en die kinderen kunnen nu in hun eigen tempo rennen achter een bal.Er is niemand die ze opjaagt,niemand die roept dat ze sneller moeten.Niemand die ze raar aankijken omdat ze anders zijn,Niemand die ze uit lacht. Nee deze kinderen genieten en dan wij als ouders ook. Ik ben schor na een training omdat ik haar aanmoedig!ik heb koude voeten en handen omdat ik trots aan de kant sta.Maar we hebben het er voor over.As zaterdag heeft ze haar eerste officieele wedstrijd en haar tas staat algepakt!Het paardrijden heeft ze afgezegt,ze is zo vrolijk en blij.En op school praat ze alleen nog maar over het voetbal.Ze is nu 11 en zit sinds lange tijd lekker in haar vel,sommige dingen snapt ze niet maar daar zijn wij voor.Als een training niet door gaat ivm slecht weer is ze heel verdrietig maar daar besteden we dan ook extra aandacht aan.Wij zijn blij dat een club uit ons dorp er voor wil gaan..en trots!

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl