X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Sport" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Geld inzamelen voor Feyenoord: Ja of nee?

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van poppe poppe Auteur op infoyo sinds
21 Augustus 2008


Bekijk het profiel van poppe
Datum: 06-04-2009
Auteur: Poppe
De actie “Voor Feyenoord Van Ons” staat  op  ruim €55.000.  Door sommige media wordt nogal minzaam gedaan over de actie "Voor Feyenoord Van Ons”. Zij vinden dat de actie geen zoden aan de dijk zet en dat schenkingen vanuit supporters slechts druppels op een gloeiende plaat zijn, dus eigenlijk zinloos. Kortom is dit een goede actie of niet?

Nee, geen goede actie!

Dat suporters geld gaan inzamelen voor hun club is niet zo raar.  Maar hoe is het zo gekomen dat de club zo in geldnood verkeerd? In ieder geval niet door de supporters, maar door de heren in de top. Door een verkeerd beleid is er met geld gesmeten. Er zijn veel verkeerde spelers aangetrokken met hoge tranfersommen en dikke salarissen. De laatste jaren zijn er alleen maar grootverdieners aangetrokken en wanneer hun contracten aflopen,  is hun voetbal carriere voorbij.
Feyenoord heeft hiermee gegokt op succes op korte termijn, maar heeft dus goed verkeerd gegokt. Geen prijzen gewonnen en geen geld meer om nog maar 1 speler te kopen.
Moet het geld dan bij de supporters voorbij komen? Nee, dat lijkt me niet. Als de top van feyenoord en alle selectiespelers allemaal 1 maandloon inleveren, dan levert dat vele malen meer op dat de inzamelingsactie van de supporters. De supporters hebben hun geld hard nodig om goed rond te kunnen komen. De top en selectie van feyenoord missen een maandsalaris nauwelijks.De "grootverdieners"hebben nog miljoenen op de bank staan.

Ja, wel goede actie

Supporters van Feyenoord hebben over het algemeen meer gevoel voor hun club als menig ander in Nederland. Dat is een ding dat zekers is. Ze dragen dus niet bij uit medelijden. Zij dragen bij omdat ze Feyenoord supporters zijn. Natuurlijk zou iedere Feyenoorder het liefst zien dat het de club zowel financieel als sportief goed gaat maar dit is helaas niet van toepassing. Daar moet je de ogen niet voor sluiten, het is eenmaal zo. Door deze actie blijven ze de club steunen en is er nog steeds 100% clubliefde aanwezig. Door kunnen vele supporters van andere clubs nog een voorbeeld aannemen.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl