X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Sport" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Zelfverdediging voor kinderen

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+4
  Goed artikel ( +5 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van Tane Tane Auteur op infoyo sinds
04 Maart 2009


Bekijk het profiel van Tane
Datum: 16-10-2010
Auteur: Tane
Tegenwoordig is zelfverdediging iets waar iedereen wat over moet weten. Met de hoge criminaliteitscijfers is het van essentieel van belang om te weten hoe je jezelf verdedigt tegen mogelijk geweld op straat. Het beoefenen van een vechtsport is zeker interessant voor kinderen. Zo werken ze aan een gezond lichaam en weten ze hoe ze zichzelf moeten verdedigen tegen aanvallers.

Een vechtsport kiezen

Het beoefenen van een vechtsport leert de kinderen niet alleen zelfverdediging. Het zal de kinderen ook leren om zelfcontrole en zelfvertrouwen te krijgen. Voor kinderen met een slecht humeur of een laag zelfvertrouwen, helpt zelfverdediging ze om weer op het juiste spoor te komen. Het helpt ze om een beter leven in het algemeen te krijgen.

Als eerste stap kunt u uitzoeken welke vechtsport het meest bij uw kind past. Het is belangrijk dat uw kind plezier heeft in het beoefenen van de sport. Het kan moeilijk zijn om een vechtsport te kiezen. Het meest populair bij kinderen zijn karate, taekwondo, judo, muay thai en jiujitsu. Heeft uw kind meer interesse in trappen en stoten of meer in geworstel op de grond?

Een dojo of sportschool kiezen

Wanneer u een keuze heeft gemaakt, bezoek dan eens de lokale sportscholen en dojo's. U kunt uit meer sportscholen kiezen als u in de grote stad woont. Mensen die in kleinere dorpen wonen, zijn beperkt in hun keuze. Bij een sportschool in een dorp trainen betekent niet automatisch dat u de vechtsport slechter leert. U heeft enkel een beperking in uw keuze. Het is belangrijk dat u eerst zelf de sportschool of dojo bezoekt. Het spreekt voor zich dat u een goede leraar zoekt voor uw kind. Let ook eens op de omgeving. Is de dojo schoon?

Kies voor een goede leraar

Hoewel martial arts een hoop voordelen geven, zullen ze het kind alleen goed doen als de faciliteiten en leraren goed zijn. Wanneer het kind bij een goede leraar traint, dan zal de vechtsport het kind op verschillende vlakken in het leven vooruithelpen. Zoals bijvoorbeeld op het gebied van zelfcontrole en verantwoordelijkheid. Hoe langer kinderen zelfverdediging beoefenen, hoe meer zij doelen gaan stellen in het leven. En hoe meer verantwoordelijkheidsgevoel ze krijgen. Dit is de reden waarom vechtsporten zo populair zijn.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl