X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Sport" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Wat vind men van taekwondo

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
-1
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van Jobje Jobje Auteur op infoyo sinds
03 Juni 2009


Bekijk het profiel van Jobje
Datum: 22-02-2010
Auteur: Jobje
Wat vind men van taekwondo is het een goede sport of niet. Mijn dochter zit op tae kwondo.Is het goed voor later als ze ooit in problemen komen.Een ook voor jongens is het goed. Maar ze mogen er geen misbruik van maken dat is helemaal niet goed. Alleen voor zelfverdediging als men in nood komt.Of door iemand anders dan in problemen komt door toedoen van een ander.Dan hoort degene die dan weer begonen is het zelf op te lossen.

Wat vind men van taekwondo.

Wat vind men van taekwondo als je kind erop zit. Mijn dochter van 11 jaar zit op deze sport. Wat vind men ervan is het een goede zaak of niet. Ik vind van wel en zeker in deze maatschappei. En zelf voor jongens is het ook goed ze kunnen zich zelf verdedigen als hen wat gebeurd.Ze leren ervan om te luisteren en dicipline.En zeker als er kinderen zijn die voordurend worden gepest. En soms gebeurd dat ook met mijn docher.Als het een tip is doe je kind dan om een vechtsport bij wijze van spreken.En er zijn dan ook van die kinderen die het uitlokken dat ze op een vechtsport zitten

Reacties op dit artikel
Nathlanzilli, 2010-02-25
( 0 )

Jobje,

Ik vindt het een hele goede zaak dat kinderen op Tae-Kwondo zitten, het is meer dan alleen een verdedigings sport.Je leert discipline, rechtvaardigheid,krijgt er zelfvertrouwen van ,respect voor anderen als je het niet misbruikt, maar aande andere kant kun je als het nodig mocht zijn iemand in nood helpen.Voor kinderen is het een sport die veel doet voor een gezond lichaam en voor je uithoudings vermogen,en dan in alle opzichten,ook in je dagelijkse leven omdat de moraal van Tae-kwondo al die leerstellingen heeft .

Goed dat je je dochter er op hebt gedaan, mijn dochter doet het ook en je merkt dat ze ook groeien in wie ze zijn en meer zelfvertrouwen krijgen.ik beoefen de sport zelf ook,en vindt het geweldig om te doen .

groetjes nathalie
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl