X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Sport" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Monster Jam: brommende monstertrucks en slecht bier

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+3
  Goed artikel ( +3 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Cocowisse Cocowisse Auteur op infoyo sinds
22 April 2009


Bekijk het profiel van Cocowisse
Datum: 22-10-2009
Auteur: Cocowisse
ARNHEM- Voor de vijfde keer op rij waren de Monstertrucks te vinden in het Gelredome. Zaterdag 26 september konden fans uit heel Nederland zich uitleven bij het gehoor van brullende motoren en het zien van de springende monsters. Monster Jam samengevat: de geur van verbrand piepschuim, schreeuwende jongetjes met hun trotse vaders en verschrikkelijk slecht bier.

Toen er een paar honderd mensen binnen waren begon het gek gekozen voorprogramma van hip hop dansers. De rest van de show werd er rock muziek gedraaid. Niemand keek dan ook naar het optreden. De organisatie had daarna nog een stunt in petto. Een man ging vanuit de nok van het Gelredome naar beneden springen. Dat was nog niet alles, hij stak zichzelf ook nog eens in brand. De sprong van 35 meter ging vlekkeloos. Het publiek leek verward en wist niet echt wat het hiermee moest. Ze kwamen toch voor monstertrucks? Het publiek kwam langzaam maar zeker binnen stromen. De lichten waren al uit toen de laatste mensen hun stoelen zochten. De muziek werd gestart en de monstertrucks kwamen een voor een het parcours oprijden. De fans, groot en klein, schreeuwden de namen van de trucks. “Daar is ‘Donkey Kong’ en daar komt ‘Swamp Thing’.” schreeuwde een jongentje. Voor een omstander rare namen maar voor een fan doodgewoon. Het eerste onderdeel was het racen. Twee monstertrucks moesten het tegen elkaar opnemen op een uitgezet parcours. Wie het eerste over de lijn kwam had gewonnen. Door de rijders nummers te laten te trekken werd bekend wie het tegen wie moest opnemen. Grave Digger was het populairst bij het publiek maar ook Backwards Bob was populair. Backwards Bob maakte zijn debuut in de Monster Jam. Hij verloor zijn eerste wedstrijd maar net. De finale was tussen Grave Digger en Batman. Grave Digger won met een foto finish. Het tweede onderdeel van freestyle. Bij freestyle krijgen de rijders de kans te laten zien wat ze kunnen. Ze mogen het parcours gebruiken hoe ze willen. Hoe harder de rijders tekeer gingen hoe harder het publiek schreeuwde. Lekke banden moesten eraf gescheurd worden en het liefst zag het publiek de monstertrucks ondersteboven liggen. Weer was Grave Digger het populairst bij het publiek maar iemand anders ging er met de prijs vandoor. El toro loco (te zien op de foto) won met 34 punten en liet de andere monstertrucks achter zich. Uiteindelijk draaide het niet om wie er won maar op het plezier. De gezichten van de mensen op het publiek spraken boekdelen. Als er een monster truck in de lucht sprong begonnen ogen te fonkelen en werd de glimlach op het gezicht groter.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl