X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Sport" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Tour de France

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Carina03 Carina03 Auteur op infoyo sinds
17 Augustus 2008


Bekijk het profiel van Carina03
Datum: 21-07-2010
Auteur: Carina03
Ik kijk al jaren naar de tour, geniet van het landschap en de mannen die strijden om de gele trui. Dit jaar gaan er veel dingen mis, worden renners uitgefloten en klinkt er boe-geroep. Wat is er mis in de tour, wat is eerlijk en wat niet?

Alberto Contador

Met de massale val werd er op elkaar gewacht, heel netjes. Wat ik niet begrijp is het grote deel van de pers dat over Contador heenviel toen hij Schleck inhaalde. Is materiaalpech een reden om te wachten? Als een voetballer zijn schoen verliest wordt dan de wedstrijd stilgelegd als het een topploeg betreft, nee toch? Moest Contador hier niet gewoon zijn kans pakken en heeft die jongen het verdiend om zo behandeld te worden na alles wat hij al op eigen kracht heeft gepresteerd? Ik vraag me af of Nederland ook zo lelijk had gedaan als het niet Contador maar Geesink was geweest, nog sterker ik denk dat ze veel harder gevloekt zouden hebben als het Geesink was geweest die de kans had op de gele trui maar uit misplaatst respect gewacht zou hebben op de ketting van Schleck.

Wedstrijd

Laten we vooral niet uit het oog verliezen dat de tour een wedstrijd is en dat er maar een de winnaar kan zijn. De gele trui in Parijs is het einddoel. Van een sporter wordt een winmentaliteit verwacht, laten we deze dan niet afbranden als hij er voor gaat. Lance Armstrong heeft boven alles heel veel pech tijdens zijn laatste tour. Ik ben niet zijn grootste fan en erger me dood dat ze hem constant "the boss" noemen, ik ben van mening dat hij een beetje teveel boven iedereen uit wil steken en slechts zichzelf geweldig vindt. Maar heeft hij het verdient dat er boe wordt geroepen of om uitgefloten te worden? Nee. Elke sportman en sportvrouw geeft naar kunnen en hebben respect verdient voor de prestatie.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl